Referenciák

A weblap.ro 2004-2013 között foglalkozott weblapkészítéssel. Klienseink között szerepeltek már sajtóorgánumok, multinacionális cégek, kiadók, egyetemek és magáncégek is.

Specialitásunk a HTML alapú, dinamikus PHP oldalak készítése, MySQL adatbázissal, külső CSS-ssel és kliens oldali JavaScript támogatással.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a technikával való lépéstartásra, időnk nagy részét főként tanulással, kutatással és új módszerek kifejlesztésével töltjük. Ebből adódóan nincs két egyforma weblapunk sem, úgy érezzük a kliensek igényeit és a legújabb technológiai trendeket követve egyre jobb és jobb weblapokat tudunk gyártani.

 

Travelminit
travelminit.ro, travelminit.hu, travelminit.com

Romániai szállásfoglaló oldal.

Jellemzők: bő választék, szállások keresése/szűrése régió, település vagy jellemzők alapján, részletes szállásinfó, nagyítható képek, valós vendégértékelések, ingyenes online foglalási lehetőség, kapcsolatfelvétel direkt a szállásadóval, (szerződésben) garantált legjobb árak, foglalás akár előleg nélkül is, ingyenes lemondási lehetőség, azonnali segítség a Travelminit munkatársaitól telefonon, e-mailben és online.

Saját tulajdonú weblap! A Travelminit társalapítója a Weblap.ro tulajdonosa, Buzogány László.

Travelminit Szállások

DESIGN + PROGRAMOZÁS + SEO + MARKETING

Készült: 2010-2023

 

Ciubărar
ciubarar.ro

A Ciubărar márkanév mögött álló cég fából készült csebrek, szaunák és házikók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A honlapon igény szerint össze lehet állítani a kért csebret vagy szaunát és el lehet küldeni a megrendelést.

Weblap jellemzői: termékek, akciók, online rendelés, bemutatkozás, rendelési és használati útmutató, kapcsolat.

Termékek: ciubăr din lemn, sauna din lemn, căsuță din lemn.

 

Ciubărar

PROGRAMOZÁS + DESIGN + SEO

Készült: 2023

 

UNIA in Romania
unia.ro

A lengyelországi UNIA Group mezőgazdasági gépek hivatalos forgalmazójának honlapja. Részletes termékleírások, alkatrész webshop. A projekt során nem kevesebbet vállaltunk, minthogy a megbízónkat az UNIA legjobb webes forgalmazójaként és egyedülálló Romániai dealerként tüntessük fel, valamint kliensei számára annyi és olyan minőségű információt biztosítsunk, amit még maga a gyár sem képes. Úgy gondoljuk sikerült.

Weblap jellemzői: mezőgazdasági gépek és alkatrészek rendelése, bemutatkozás, támogatás, kapcsolat, szerkeszthető termékek, rendelési és kliens adatbázis.

UNIA in Romania

PROGRAMOZÁS + ADATFELTÖLTÉS + SEO

Készült: 2013

 

Artizanaten
artizanaten.ro

Az Artizanaten a korondi székhelyü ajándéktárgy és népművészeti termék lerakatának honlapja, ahol a nagybani eladásra szánt termékeket lehet megtekinteni és megvásárolni.

Weblap jellemzői: kategorizált termékek, nagyfelbontású termékfotók megtekintése, fejlett ajánlórendszer, cégbemutató, rendelési útmutató, könnyen kezelhető feltöltőfelület.

Artizanaten - Artizanat En-gros

DESIGN + PROGRAMOZÁS + SEO + ADATFELTÖLTÉS

Készült: 2013

 

KorondKer
korondker.hu

A Korond Főút 77 szám alatti üzletben autentikus termékek, korondi kerámia, népi ruházat, kézimunka, ajándék- és dísztárgyak várják látogatókat. A honlapon megtalálható az üzlet elérhetősége, részletes bemutatója és ízelítő a termékkínálatból.

Weblap jellemzői: kategorizált termékek, nagyfelbontású termékfotók megtekintése, cégbemutató, könnyen kezelhető feltöltőfelület.

KorondKer - Korondi kerámia és népművészeti bolt

DESIGN + PROGRAMOZÁS + SEO

Készült: 2013

 

Filmtett – Erdélyi Filmes Portál
filmtett.ro

A Filmtett Erdély legnagyobb filmes témákkal foglalkozó portálja. Hírek, kritikák, tudósítások, esszék, tanulmányok itthoni és távoli filmekről, rendezvényekről, kezdő és befutott filmesekről. Ezenkívül folyamatosan frissülő fesztivál-, film- és pályázati adatbázis. A szórakozni vágyók on-line filmeket is nézhetnek, böngészhetik a toplistát vagy szavazhatnak. Az aktuális filmekről moziműsort és filmajánlót is találsz. Kattanj rá!

Weblap jellemzői: cikkek, hírek, filmtár, fesztiválok, pályázatok, események, képgalériák, filmajánlók, toplisták, szavazó, moziműsor, regisztráció, RSS, adminisztrátori felület, hírlevél.

Filmtett – Erdélyi Filmes Portál

DESIGN + PROGRAMOZÁS + SEO

Készült: 2008–2013

 

Partiumi Keresztény Egyetem
partium.ro

A Partiumi Keresztény Egyetem a református egyház által fenntartott, első akkreditált magyar nyelvű egyetem Romániában. Igazi kihívást jelentett számunkra, hogy minket bíztak meg az egyetem teljes honlaparzenáljának elkészítésével. Ez magába foglalta az egyetemi weblap, 3 kari, 11 tanszéki és 22 szaki weblap, valamint 5 szervezeti egység (könyvtár, kiadó, kollégium, szakkollégium, egyetemi gyülekezet) egyedi weblapjának az elkészítését. Olyan rendszert fejlesztettünk számukra, amellyel a nem kis létszámú, megbízott egyetemi szerkesztőcsapat egyszerűen, gyorsan és egységes formában tud adatokat feltölteni.

Weblap jellemzői: adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető weblap, négynyelvű weblap, többfelhasználós admin felület, eseménynaptár, promók, bannerek, listák, albumok, RSS.

Partiumi Keresztény Egyetem

DESIGN + PROGRAMOZÁS + ADATFELTÖLTÉS

Készült: 2013

 

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem
sapientia.ro,
ghtk.csik.sapientia.ro, mttk.csik.sapientia.ro, kv.sapientia.ro, ms.sapientia.ro

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem 2011 nyarán úgy döntött, hogy lecseréli elavult honlapjait és helyettük könnyen szerkeszthető, szép és jól működő weblapokat készíttetnek. A cél az volt, hogy 4 kari honlap, valamint az egyetem saját honlapja egységes struktúrával, kinézettel és tartalommal rendelkezzen, miközben azokat más-más személyek adminisztrálják, különböző városokból.

Weblap jellemzői: adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető weblap, eseménynaptár, promók, bannerek, hírlevélrendszer, RSS.

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Tapdine – Apps für Restaurants
tapdine.com

A Tapdine éttermek számára kifejlesztett, egyedileg testreszabható iPhone alkalmazás. Az osztrák megrendelő számára a Codespring készítette az alkalmazást, a weblap.ro pedig a honlapot. A weblap az alkalmazás bemutatásán túl, on-line rendelési lehetőséget is tartalmaz: támogatja a Direct Debit és hitelkártyás fizetési módokat, követi a rendeléseket, számláz, valamint automatikus értesítéseket küld. Legfontosabb funkciója viszont kétségtelenül az alkalmazás adatokkal való ellátása, az étteremtulajdonosok által, az oldalon felvitt adatok ugyanis azonnal a telefonokra kerülnek, így az alkalmazás funkciói (kapcsolati adatok, térkép, háttérképek, színek, menük, promóciók, események, hűségprogram stb.) valós időben változtathatók, kiegészíthetők.

Weblap jellemzői: német nyelvű, szerkeszthető oldalak, hírek, on-line rendelés, hitelkártya-kezelés, rendeléskövetés, számlázás, e-mail értesítések, regisztráció, adatfeltöltés, webszerviz.

Tapdine

PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár
hun.lett.ubbcluj.ro,
hunlit.lett.ubbcluj.ro, hunlang.lett.ubbcluj.ro

Magyar nyelv és irodalom alap-, magiszteri és PhD-képzés Erdély legrégebbi és legkorszerűbb egyetemén. Kutatók, tanárok, szerkesztők, fordítók, kulturális és médiaszakértők, tudomány- és művelődésszervezők képzése.

Weblap jellemzői: többnyelvű, adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető weblap.

Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Computer Galaxy
computergalaxy.ro

A Computer Galaxy számítástechnikai szaküzlet Székelykeresztúr központjában található. Elsődleges célja a kisváros és a környező települések kiszolgálása, de vállalják bármely magánszemély, kis- és középvállalkozás, oktatási intézmény, művelődési ház, valamint kereskedelmi egység teljes körű számítástechnikai és informatikai kiszolgálását az ország bármely területén. On-line webshopjukban megtalálható és megrendelhető az összes általuk forgalmazott termék.

Weblap jellemzői: bemutatkozás, termékek, promóciók, újdonságok, hírek, bevásárlókosár, regisztráció, on-line megrendelés, admin felületről szerkeszthető hírek, kategóriák, termékek és oldalak.

Cpomputer Galaxy

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

Ábel Kiadó
abelkiado.ro

Az Ábel Kiadó a legnagyobb magyar tankönyvkiadó Romániában. Felújított weblapjukon megtekinthető a kiadó teljes tankönyvkínálata, amelyek között kereshetünk kategória, évfolyam, szerző és lektor szerint is és természetesen on-line rendelésre is van lehetőség. Ezen kívül megtalálható rajta a terjesztők listáját, a kiadó partnerintézményei, hírek, akciók és az elérhetőségek.

Weblap jellemzői: bemutatkozás, könyvek listája, szűrése és keresése több szempont szerint, hírek, partnerek, kapcsolat, regisztráció, on-line könyvrendelés; az adminisztrátori felületről az összes jellemző szerkeszthető, feltölthető a könyvkatalógus, kezelhetők a regisztrált felhasználók, követhetők és szerkeszthetők a rendelések, a honlapnak van egy számlázó és egy raktárkezelő része is, valamint automatikus értesítéseket is küld a felhasználóknak és a kiadónak.

Ábel Kiadó

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

Érettségi Puskák
erettsegi-puskak.ro,
erettsegi-kisokosok.ro, erettsegi-tetelek.ro

A weblap apró jegyzetek, puskák, gondosan összeállított és igényesen kivitelezett kidolgozások értékesítésével foglalkozik. Mind tartalmával, mind stílusával az érettségi előtt álló diákokat igyekszik megszólítani. A különféle tantárgyak anyagait on-line is meg lehet rendelni, a házhozszállítás futár segítségével történik. A weblap.ro nem ajánlja és nem is támogatja a puskázást!

Weblap jellemzői: magyar nyelvű oldal, on-line rendelési lehetőség, üzenetküldés, admin felület, számlázás, rendeléskövetés.

Érettségi Puskák

LOGÓ + DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2012

 

Fiţuici Bacalaureat
fituici-bacalaureat.ro,
memoratoare-bacalaureat.ro, subiecte-bacalaureat.ro,
Program Bac 2013, Modele de subiecte Bac 2013

A weblap apró jegyzetek, puskák, gondosan összeállított és igényesen kivitelezett kidolgozások értékesítésével foglalkozik. Mind tartalmával, mind stílusával az érettségi előtt álló diákokat igyekszik megszólítani. A különféle tantárgyak anyagait on-line is meg lehet rendelni, a házhozszállítás futár segítségével történik. A weblap.ro nem ajánlja és nem is támogatja a puskázást!

Weblap jellemzői: román nyelvű oldal, on-line rendelési lehetőség, üzenetküldés, admin felület, számlázás, rendeléskövetés.

Fiţuici Bacalaureat

LOGÓ + DESIGN + PROGRAMOZÁS +
SEO + FACEBOOK + ADWORDS

Készült: 2012

 

Filmtettfeszt – Magyar Filmnapok
filmtettfeszt.ro

A Filmtettfeszt a Filmtett születésnapi fesztiválja az elmúlt év legjobb magyar játék- és dokumentumfilmjeivel, animációs és kísérleti munkáival.

Weblap jellemzői: hírek, program, filmek, események, bemutatás.

Filmtettfeszt

PROGRAMOZÁS

Készült: 2013

 

V&V Projekt
vvp.ro

A V&V Projekt cég 2008-ban indult azzal a céllal, hogy minőségi mérnöki szolgáltatásokat nyújtson épületek statikai tervezésének és építkezések műszaki vezetésénekek terén. A honlapon megtekinthető a cég szolgáltatáskínálata és eddigi munkáik.

Weblap jellemzői: bemutatkozás, szolgáltatások, referenciák, partnerek, linkek, szerkeszthető oldalak, passzívház leírás.

V&V Projekt

PROGRAMOZÁS

Készült: 2013

 

Diaszpóra Alapítvány
diaszporaalapitvany.ro

A Diaszpóra Alapítvány az Erdélyi Református Egyházkerületen belül működik és szórványmisszióval foglalkozik. A honlapon rengeteg dokumentum és fotó található a szorványban élő emberekről és azok mindennapjaikból. Az adatbázist folyamatosan frissítik.

Weblap jellemzői: adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető weblap, nagyítható, vetíthető képgalériák.

Diaszpóra Alapítvány

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Chevrolet DragRacing
chevrolet.dragracing.ro

A Chevrolet DragRacing egy nemzetközi autós rendezvény, amelynek keretében gyorsulási versenyeket, soha nem látott showelemeket és autókiállítást láthatnak az egy napos forgatag résztvevői. A legnagyobb autós összejövetel Szatmárnémetiben és környékén, amely látványos és szórakoztató hétvégi kikapcsolódást nyújt az egész család számára. A rendezvényt 2011. június 11-én rendezik meg a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtéren.

Weblap jellemzői: rendezvényleírás, versenyfelhívás, program, kép- és videógaléria, sajtómegjelenések, kapcsolat.

Chevrolet DragRacing

PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Opel DragRacing
opel.dragracing.ro

Az Opel DragRacing egy nemzetközi autós rendezvény, amelynek keretében gyorsulási versenyeket, soha nem látott showelemeket és autókiállítást láthatnak a két napos forgatag résztvevői. A legnagyobb autós összejövetel Szatmárnémetiben és környékén, amely látványos és szórakoztató hétvégi kikapcsolódást nyújt az egész család számára. A rendezvényt 2010. július 3-4-én rendezik meg a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtéren. Társszervező a szatmárnémeti AutoSportKlub.

Weblap jellemzői: rendezvényleírás, versenyfelhívás, program, kép- és videógaléria, sajtómegjelenések, kapcsolat.

Opel DragRacing

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

Környezettudomány Szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár
kt.sapientia.ro

A Környezettudomány szak 2002-ben alakult. Célja olyan szakemberek képzése, akik képesek a környezettudomány alkalmazott szintű művelésére, a környezeti problémák hatékony megoldására és hozzájárulni az egészséges környezet kialakításához. Az első évben a főbb természettudományok (földrajz, fizika, kémia, biológia, geológia) alapismereteit sajátítják el a hallgatók. Másodéven a környezeti problémák és jelenségek tanulmányozására kerül sor (környezetföldrajz, környezetfizika, környezetkémia, ökológia, környezetgeológia). Harmadéven a hallgatók olyan tantárgyak közül választhatnak, amelyekkel tudásukat a laboratóriumokban, terepen, hatástanulmányok elkészítésében vagy elméleti vonalon gyümölcsöztetik.

Weblap jellemzői: többnyelvű, adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető weblap.

Környezettudomány Szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Jog Szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár
jog.sapientia.ro, drept.sapientia.ro, law.sapientia.ro

A jogász szak a kolozsvári jogászképzés hagyományaira alapozva a legmodernebb európai szellemben nyújt egyetemi oktatást. A képzés célja, hogy az elavult romániai egyetemi jogi tanítási modellt túllépve, nyugat-európai minták szerint és szellemiségben képezzen jogászokat a gyakorlati pályák számára. A kis hallgatói létszám lehetővé teszi az intenzív oktatást és egyénre szabott felkészítést.

Weblap jellemzői: többnyelvű, adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető weblap.

Jog Szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Fotóművészet, filmművészet, média szak, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Kolozsvár
film.sapientia.ro

A fotóművészet, filmművészet, média szak 2003-ban indult a Sapientia Erdélyi Tudományegyetem keretében a kolozsvári Természettudományi és Művészeti Karon. Jelenleg egy általános filmes alapozó képzés mellett háromféle szakosodási lehetőséget kínál: film- és tévérendezés, film- és tévéoperatőr szakirány, valamint audiovizuális kommunikáció (forgatókönyv- és reklámírás, filmelmélet).

Weblap jellemzői: többnyelvű, adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető weblap.

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Fotóművészet, filmművészet, média szak

PROGRAMOZÁS

Készült: 2009

 

Istori Filmului
istoriafilmului.ro

Az Istoria Filmului román nyelvű filmtörténeti portál. Esszék, tanulmányok, filmkritikák régi és új filmekről.

Weblap jellemzői: cikkek, filmek, filmalkotók, szerzők, fordítók, RSS, adminisztrátori felület.

 

 

Istoria Filmului

PROGRAMOZÁS

Készült: 2011

 

Pillér Kft.
piller-amenajari.ro

A Pillér Kft. szimpatikus kis vállalkozás, amely lakásfelújítási munkálatokat és lakberendezési tanácsadást vállal Kolozsváron és környékén. A minőség és korrekt ár garantált, mind magánszemélyként, mind cégként érdemes hozzájuk fordulni. Honlapjukon az alapvető céginformációkon és elérhetőségeken kívül megtalálod a referenciáikat és szokásos áraikat is.

Weblap jellemzői: teljesen szerkeszthető, keresőoptimalizált weblap.

Pillér Kft.

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

BBTE, Újságírás Szak, Kolozsvár
ujsagiras.ro

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Politika, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar, Újságírás Szakának magyar hallgatói által szerkesztett weblap. A szak tevékenységének bemutatásán túl, információkat tartalmaz a diákokról, és lehetőséget nyújt a hallgatók munkáinak (cikkek, fotók, videók) közzétételére is.

Weblap jellemzői: teljesen szerkeszthető weblap, szerkeszthetők és bővíthetők a menük, az oldalak, a listák és albumok is. A regisztrált felhasználók külön jogosultságot kaphatnak az aloldalak szerkesztéséhez.

Újságírás Szak

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

MoreVid
morevid.com

Izgalmas videóválogatások a különféle videómegosztókról. A legjobb filmek egy helyen, kereshető, szűrhető és emészthető formában. Az izgalmasan és rendszeresen szerkesztett honlapon garantált, minőségi kikapcsolódás a család apraja nagyjának! Próbáld ki, vissza fogsz térni rá!

Weblap jellemzői: többnyelvű, adminisztrátori felületről szerkeszthető oldal, videók automata felismerésa a link alapján, kereshető/szűrhető videó-adatbázis, több kategória, videó ajánlás.

MoreVid

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

AutoSportKlub
autosportklub.ro

A szatmárnémeti AutoSportKlub tevékenységét bemutató oldal, rengeteg információval, hírekkel, képekkel, videókkal. Az klub a 2009-es év elején alakult, alapítói már évek óta foglalkoznak autós rendezvények szervezésével és aktív szereplői a helyi autós társadalomnak. Az egyesületi szintű bejegyzés célja az volt, hogy törvényes és szervezett keretet biztosítson az autós rendezvények szervezéséhez és ezáltal tagjai még színvonalasabb tevékenységekkel járuljanak hozzá a Szatmár megyei autós kultúra minőségének emeléséhez.

Weblap jellemzői: többnyelvű, adminisztrátori felületről teljesen szerkeszthető oldal, RSS, kép és videógaléria.

AutoSportKlub

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

Romániai Jogászok Adatbázisa
jogaszok.ro, juristinfo.ro

A Romániai Jogászok Adatbázisa olyan egyedülálló gyűjtemény, amely több romániai/erdélyi jogász, ügyvéd, közjegyző és végrehajtó adatait tartalmazza. Az adatbázisban kereshetünk név, beszélt nyelv, cím, foglalkozás vagy tetszőleges szöveg szerint.

Weblap jellemzői: többnyelvű, tartalmazza a jogászok listáját és adatlapjait, rendezhető, kereshető, on-line regisztráció és rendelés, adminisztrátori felület, hírlevél.

Romániai Jogászok Adatbázisa

LOGÓ + DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

VERBA Kiadó (Editura VERBA)
verbavolant.ro

A VERBA Kiadó olyan rendhagyó didaktikai segédeszközöket forgalmaz, mint az egyedi tervezésű fordítókorongok, amelyek több mint 300 ige rendszerezett, magyarázatokkal ellátott ragozását tartalmazzák angol, francia, német, olasz, spanyol és román nyelveken. A honlapon megtalálod a termékek részletes leírását és természetesen on-line rendelésre is van lehetőség. Több lemez rendelése esetén árkedvezményt jár.

Weblap jellemzői: termékek, on-line rendelés, terjesztők, rendelési útmutató, kapcsolat; az adminisztrátori felületről szerkeszthetők a termékek és a terjesztők.

Editura Verba

PROGRAMOZÁS

Készült: 2010

 

Madrileña de Construcciones
madrilena.ro

Az S.C. Madrileña de Construcciones S.R.L. európai piacon szerzett tapasztalatával szeretne részt venni a romániai építőipar fejlődésében. Legfontosabb irányelvei a professzionalizmus, a megbizhatóság és az optimális ár/minőség arány biztosítása.

Weblap jellemzői: többnyelvű, bemutatkozás, projektek, hírek, adminisztrátori felület.

Madrileña de Construcciones

DESIGN + PROGRAMOZÁS

Készült: 2008

 

Klienseink mondták

„2011 nyarán döntöttünk úgy, hogy a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem központi és kari honlapjait megújítjuk, és egységes arculatba, struktúrába szervezzük. Az egyetem keretén belül volt már pozítiv tapasztalatunk a weblap.ro szolgáltatásaival, ezért gondoltunk rájuk ezzel a projekttel kapcsolatban is. Honlapjuk tanulmányozása alapján egy logikusan felépített, átlátható, érthető szavakban megfogalmazott munkafolyamatra számítottunk. Az első személyes találkozás is ezt erősítette meg bennünk. A munkafolyamatot segítőkészség és rendkívüli pontosság jellemezte, ugyanezt várták el tőlünk is. Számunkra a honlap legfontosabb erénye a letisztult, felhasználóbarát adminisztrációs felület, amely lehetővé teszi a tartalmak könnyű kezelését és látványos formában való megjelenítését. A munkatársak betanítása, a honlapon elérhető redkívül részletes feltöltési útmutató, valamint az utólagos tanácsok is nagyban segítették a PR felelős kollégáink munkáját. Precizítás, kiváló minűségű munka, átláthatóság – ezt jelenti számunkra a weblap.ro.”
Dr. Dávid László,
a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem rektora

„Pontosság, tudás, szakmai felkészültség, türelem: ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a weblap.ro munkáját. Nemcsak az eredmény, hanem – munkatársaim beszámolói szerint – maga a munkafolyamat is kellemes meglepetés volt intézményünk számára. Már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy jól felkészült szakemberekkel tárgyalunk, ez a benyomás nem változott a teljes projekt ideje alatt sem. Segítőkészen, konstruktívan, ötletekkel és megoldásokkal álltak a feladat mellé, türelmesen és érthetően magyarázták el azt, hogy valamit miért érdemes éppen úgy elkészíteni, ahogy ők mondják és nem úgy, ahogyan mi elképzeltük. És mindezek mellett egyike azon cégeknek, akiknél az adott szónak, a megegyezésnek még mindig szerződés értéke van. Egy üzleti kapcsolatban pedig ez sem mellékes. Bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani munkájukat.”
Dr. Tonk Márton, egyetemi docens,
dékán, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Természettudományi és Művészeti Kar, Kolozsvár

„Szép és nagyon pontosan, precízen működő honlapot készített a weblap.ro. Teljesíti az összes kért, bonyolult feladatot. Bárkinek ajánlom figyelmébe a szolgáltatásaikat.”
Dr. Veress Emőd, tanszékvezető,
Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Jogtudományi Tanszék

„A weblap.ro munkájával nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon könnyű velük dolgozni, tele vannnak ötletekkel, javaslatokkal. Ajánlom őket mindazok számára, akik minőségi, könnyen szerkeszthető, bővithető weblapot szeretnének.”
Dr. Tamási Erika, egyetemi adjunktus,
Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Környezettudomány Tanszék

„A weblap.ro-val folytatott munkát átgondolva, állítom, hogy nemcsak technikai, de tartalmi, tervezési (design) és felhasználóorientált kérdésekben is kiváló megvalósítást nyújtottak. Munkájukat a számomra készített weboldal alapján így jellemezném: a feladat gyors és átfogó megértése; legjobb és legújabb technikák alkalmazása; felhasználóbarát, eladásnövelő és letisztult weblap; egyszerű és hatékony háttérrendszer. Igényes és alapos hozzáállásuk miatt, számos esetben az általam elképzeltnél szebb és hasznosabb megoldásokat ajánlottak. Átadáskor egy olyan weblapot kaptam, amivel teljes mértékben elégedett vagyok.”
Rigó Ferenc,
társtulajdonos, ügyvezető, Travelminit

„Termékeink értekesítéséhez sokszor nem elég csak szóban bemutatni azokat, szükség van egy olyan eszközre ami helyettünk győzi meg a vevőt, hogy miért tőlünk vásároljon. Erre egy kiváló felület a weblap.ro álltal készített internetes oldal. Arra jöttem rá, hogy nem csak a klienseknek segít könnyen eligazodni a termékeink széles választékában, de sokszor én is innen tájékozódom. Ezt az átláthatóságot és professzionalitást nyújtotta nekünk a weblap.ro munkája.”
Katona Róbert,
Mezőgazdasági Szaktanácsadó Agrármérnök, unia.ro

„Kiváló minóségű gépeket csakis egy kiváló weboldallal lehet bemutatni, amely piaci helyezésünket is lényegesen erősíti. Cégcsoportunk 7 éve van kapcsolatban a Unia Group lengyel mezőgazdasági gépgyárral és most eljött az idő, hogy partnerünk értékeit megismertessük minden olyan gazdával, farmerrel aki a minőséget értékeli: Svéd acél, lengyel sziv! – ezt érzi a weboldalt látogató! A weblap.ro olyan oldalt készített, amelyet (meglepetésünkre) nem csak Romániából, de még külföldről is meg kerestek/megtaláltak. Tehát köszönjük, és csak ajánlani tudjuk komoly, ötletes és proaktív hozzáálásukat.”
Boros P. Vilmos,
ügyvezető igazgató, unia.ro

„Egy kisebb számítástechnikai üzletnek vagyok a tulajdonosa. Szerettem volna egy weblapot készítetni, ami felhasználóbarát, egyszerű és mégis dizájnos. Felvettem a kapcsolatot a weblap.ro-val és már az első telefonbeszélgetés után meggyőzőnek találtam felkészültségüket és baráti hozzáállásukat. Három napon belül megkaptam weblapom látványtervét, ami elsőre lenyűgözött. Jelzem, hogy telefonon mondtam el mit szeretnék és elsőre kifogástalanul elkészítették a weblapom látványtervét, ami tökéletesen passzolt az üzletemhez és az elvárásaimhoz is, ezenkívül nagyon figyeltek a legapróbb részletekre is. Bárkinek ajánlom, akinek szüksége van egy tökéletesen megtervezett, gyors, kliensorientált és nem utolsó sorban szép weboldalra.”
Gálfi Ferenc,
informatikus mérnök, computergalaxy.ro

„Kis vállalkozásunk honlapját szerettük volna elkészíttetni, és ehhez kerestünk megfelelő programozót, így akadtunk rá, véletlenül, a weblap.ro-ra. Épp azt találtuk meg benne, amit kerestünk, és erről – már akkor, ott, az első „találkozáskor” – a weblap.ro honlapja győzött meg: komoly adag fölényes profizmus, a megfelelő mennyiségű személyességgel és eredetiséggel társítva – éppen azok a tulajdonságok, amelyeket saját honlapunkon is viszont szerettünk volna látni. Ugyanez a viszonyulásmód köszönt vissza személyes együttműködésünk során is, értékeltem a precizitást, a minden apró részletre kiterjedő figyelmet, és a kreativitást, amellyel a weblap.ro olyan, stílusában egységes, igényeinknek mindenben megfelelő, működő honlapot készített, amelyre azt mondhatjuk: ez jobb, mint amit elképzeltünk.”
Görög-Czintos Emese,
lakberendező, adminisztrátor, Pillér Kft.

„Csak jót mondhatok a weblap.ro-val való együttműködésünkről. Különösen is értékesnek tűnt munkájukban, hogy alkotó módon – nem pusztán „végrehajtólag” – viszonyultak a feladathoz, megpróbálva (és sikerülve!) a megrendelő fejével is gondolkodni. A munka grafikai része sem rutinosabb-sematikusabb, sem hivalkodóbb nem volt a kelleténél. Szóval épp jó. Ja, és szerintem egész jó áron :)”
Jakabffy Tamás,
szerkesztő, Keresztény Magvető

„Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy saját weboldalam legyen, amivel termékeket reklámozhatnék. Olyan céget kerestem, aki árban és minőségben is megfelel, szem előtt tartva a saját elképzeléseimet is. A weblap.ro-t egy haverom ajánlotta, és a referenciáik átnézése után, tökéletesnek találtam a feladatra. A designnal kapcsolatos részletek letárgyalása után, az igért határidőn belül, egy hét leforgása alatt kivitelezték a weblapot. Szakszerű tudásuk, valamint professzionális hozzáállásuk nagy segítségemre volt számos probléma megoldásában. Teljes bizalommal ajánlom őket mindazoknak, akik minőségi weblaphoz keresnek szakembert.”
Molnár Zsolt,
weblaptulajdonos, directsatellitetvchannels.com

„Mielőtt találkoztam volna a weblap.ro-val, azt hittem, hogy honlapot készíteni egy végtelenül egyszerű feladat, és öt perc alatt el fogom nekik magyarázni, hogy milyen legyen. A találkozáskor derült ki, hogy rengeteg olyan részletre kell figyelni, amire addig nem is gondoltam volna. Mindent elmagyaráztak, és az én homályos elképzeléseimből kialakítottak egy letisztult tervet. Úgy tűnt, hogy már kezdettől fogva pontosan tudják, melyek a legfontosabb dolgok egy olyan honlapnál, amely a diákok tájékoztatását szolgálja. Ezután jött számomra a nehezebb rész: megtanulni a honlap kezelését, feltöltését. A weblap.ro ebben is segített, türelmesen válaszoltak a hozzá nem értő kérdéseimre, és azóta is majdnem éjjel-nappali „helpline” tanácsadást nyújtanak, ha valamilyen problémánk adódik.”
Dr. Győrffy Gábor,
egyetemi adjunktus, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Politika, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar, Újságírás Szak

„A csapatom egész nap autóban ül vagy autó alatt fekszik. Napközben dolgozunk, este pedig autós rendezvényeken törjük a fejünket. Ötlet, rendezvényprofil, finanszírozás, timeline, logisztika, PR-munka, webes jelenlét és minden, ami egy igazi látványos autós buli hátterében áll. Úgy az érdeklődők, mind a szponzorok és a média elvárásai is magasak, mi pedig nem szeretnénk szkriptekkel vagy tengerentúli corporate ügynökségekkel bajlódni. A weblap.ro meghallgat, jegyzetel, majd olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletesek. Semmi felesleges misztifikálás a HTML-ről, semmi művészkedés, remek ötletek és mindkét oldal esetében kiváló végeredmény. Köszi weblap.ro!”
Butka Gergő,
elnök, AutoSportKlub

„Attól a perctől kezdve, hogy kész lett a honlap, nagyon felgyorsult az életünk. Hosszan kellene írnom arról, hogy weblap.ro mennyire jó partner, és mennyire könnyű velük dolgozni, még egy ilyen technikai analfabétának is, mint én, és hogy a mi esetünkben a munkatempó miattam döcögött, mert kismamaként egészen más feladat igényelte az időm és energiám nagy részét (amit aztán Laci is megtapasztalt kispapaként). Mégis tele ötlettel és lendülettel készítették a honlapunkat, vidámra, színesre, élettel telire, munkaköri leírásuk messze túlhaladta a programozó száraz kereteit. A legtömörebben annyit, hogy a honlapjukra feltett mottó az én esetemben így szólna: a weblap segít neked abban, hogy kis vállalkozásod megteremtődjön, nőjön, erősödjön.”
Patrubány Csilla,
tulajdonos, Mamagoló

„Hogy miért ajánlanám Önöknek a weblap.ro-t? Főleg szakértelmük, végtelen türelmük, pontosságuk, világos és érthető magyarázataik miatt. Amikor rákérdeztem arra, hogy lenne-e kedvük elvállalni weblapunk elkészítését, egy egyszerű adatbázisra gondoltam. Élmény volt látni az eredményt, kusza elképzeléseimet egy igényes, aprólékos és könnyen kezelhető weblapban láttam kifinomulni.”
Máté Erzsébet,
adminisztrátor, Romániai Jogászok Adatbázisa

„A weblap.ro referenciamunkája számunkra a Filmtett honlapja volt, aminek fiatalos, vidám jellegéhez hasonló weblapot szerettünk volna. A megbeszélések során azonban világossá vált, hogy egy tanszéki weblap sajátos céljai más szerkezetet igényelnek, s hogy a sok részlet összehangolása sokkal bonyolultabb feladat, mint gondoltuk volna. A weblap.ro már kezdettől fogva jól ráérzett, hogyan lehet megoldást találni elképzeléseinkre, mi az, ami egy filmes szak hallgatói számára vonzó lehet, és jó ötletekkel szolgált. Az elkészült weblappal nagyon elégedettek vagyunk: szerkezete világosan áttekinthető, az adatok, képek feltöltésére, az oldalak szerkesztésére írt program könnyen kezelhető, ráadásul a menet közben felmerülő újabb igények szerint a honlap egészében és részleteiben is könnyen továbbfejleszthető.”
Dr. Pethő Ágnes, egyetemi docens,
tanszékvezető, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Fotóművészet, filmművészet, média szak

„Hogy egészen tárgyilagos és minden előítélet vagy elfogultság nélkül mondhassam el, milyen szakembereknek tartom a weblap.ro csapatát, ahhoz néhány objektív adatra volna szükségem, pl. arra, hogy ők milyen rendezőnek tartanak engem. Így, mielőtt ezt tudom, csak elfogult lehetek velük szemben és csak habozva jegyezhetem meg, hogy szerény, de egyedül helyes és ellentmondást nem tűrő nézetem szerint a weblap.ro nagyszerű cég, egyike azoknak, akire gondolni kellene annak, aki a jó programozó és designer iskolaszerűen tökéletes arcképét újra, az új és nemesebb ízlés nevében meg akarná írni vagy rajzolni. Tény, hogy egy év fejlesztés alatt számtalanszor fordultunk hozzájuk elszállt kérésekkel, ők pedig ahelyett, hogy nyeltek volna egyet és a fejüket fogták volna, velünk együtt lelkesedtek, következő alkalommal pedig már az elszállt kérés továbbfejlesztett változataként megvalósult kis kütyü funkcióit mutogatták.”
Zágoni Bálint,
menedzser, Filmtett – Erdélyi Filmes Portál

„A weblap.ro-val azért volt jó dolgozni, mert nem kellett kérlelni, zaklatni, hogy végezzék már el a felvállalt munkát; nem hivatkoztak értehetetlen és megmagyarázhatatlan számítástechnikai problémákra, ami miatt ezt vagy azt nem tudnak kivitelezni, hanem pontosan és gyorsan elvégezték azt, amiben megegyeztünk. Sőt, azt sem éreztették, hogy gond és plusz munka számukra, ha valamit utólag változtatni kellett. Ezek alapján bátran ajánlom őket másoknak is.”
Balázs Bence,
elnök, Romániai Magyar Nyelvű Helyi és Regionális Lapkiadók Egyesülete

„Az Ábel Kiadó elsősorban tankönyvek, egyetemi jegyzetek, oktatási segédletek kiadásával foglalkozik, ezért weblapunkat főként tanárok és diákok látogatják. Legfőbb erénye, hogy felhasználóbarát. A weblap lelke az on-line rendelési lehetősége, amely az elmúlt években hatékony segítséget nyújtott mind a megrendelők, mind pedig a kiadó számára. A weblap.ro mindenben eleget tett az elvárásainknak: eredeti ötleteivel kreatívan hozzájárult a weblap megszületéséhez, a munkát szakszerűen, határidőre elvégezte. Szolgáltatásaikat bizton ajánljuk minden új kliensüknek!”
Szikszai Ildikó,
ügyvezető igazgató, Ábel Kiadó

„Tisztelt weblap.ro! Örömünkre szolgált, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült a lehető legjobb weblapot elkészíteniük anyagaink prezentálására. Előzékeny hozzáállásuk lenyűgözött minket, amelynek köszönhetően a fejlesztés során a legfinomabb technikai problémákat is hatékonyan és azonnal megoldották.”
Tudor Stan,
adminisztrátor, VERBA Kiadó

„A weblap.ro több éves együttműködésben software-fejlesztési és üzemeltetési feladatokat lát el Cégcsoportunknál. Munkájukat kifogástalan minőségben, határidőre végezték el és végzik. A feladatok minden fázisában – ideértve a tervezést, a projekt levezetését, a tesztelést, az üzembehelyezést, az üzemeltetést – önálló és kommunikációképesek, kompetenciájuk megkérdőjelezhetetlen. Különösen magas szintű együttműködésre adtak lehetőséget a rendszerszintű, összetett folyamatok elemzésében, az esetleges logikai alapú problémák megoldásában.”
Letölthető referencialevél

Jakabovics Tibor,
elnök, Rich And Run Group